Parastase

Parastase

Lista completa cu serviciile noastre
o gasiti mai jos:

Casa funerara stoica

INVATATURILE CRESTINE NE INVATA CA DATORIA OMULUI FATA DE CEI RAPOSATI NU SE INCHEIE ODATA CU INMORMANTAREA CI EA CONTINUA PENTRU CEI RAMASI IN VIATA SI PENTRU URMASII LOR,
PANA LA ZIUA DE APOI. AVANDASADAR IN VEDERE IMPORTANTA ACESTUI RITUAL CRESTIN-ORTODOX SI INTELEGAND CAT DE STRESANTA POATE FI ORGANIZAREA UNUI ASTFEL DE EVENIMENT INTR-O ASTFEL DE PERIODA DIFICILA DE DOLIU, CASA FUNERARA STOICA VINE DIN NOU IN SPRIJINUL DUMNEAVOASTRA CU PACHETE ALIMENTARE SPECIAL PREGATITE PENTRU ASTFEL DE OCAZII.
LA CERERE PREGATIM SI PACHETE CU ALIMENTE DE POST, IN FUNCTIE DE PERIOADA IN CARE ARE LOC DECESUL. IAR PENTRU A NU NEGLIJA IMPORTANTA COLIVEI IN CADRUL PACHETULUI DE INMORMATARE,
VA PROPUNEM UN COS COMPLET PENTRU RITUALUL DE INHUMARE, FORMAT DIN PACHETE ALIMENTARE (DE DULCE SAU DE POST), COLACI COLIVA SI MENIURI COMPLETE PENTRU INMORMANTARI SAU POMENIRI.

CONFORM RITULUI CRESTIN-ORTODOX, PARASTASELE SI POMENIRILE SE FAC:

– LA TREI ZILE DUPA DECES

– LA NOUA ZILE DUPA DECES

– LA PATRUZECI DE ZILE / SASE SAPTAMANI DUPA DECES

– LA TREI / SASE / NOUA LUNI DUPA DECES

– IN FIECARE AN TIMP DE SAPTE ANI DUPA DECES

– LA UN AN DUPA DECES

APELATII CU INCREDERE LA SERVICIILE DE ORGANIZARE PARASTASTE IN BUCURESTI, CASA FUNERARA STOICA ISI DESFASOARA ACTIVITATEA IN BUCURESTI, SECTOR 1, SECTOR 2, SECTOR 3 ,SECTOR 4, SECTOR 5, SECTOR 6 SI ORIUNDE IN TARA.