Impreuna de 10 ani

Impreuna de 10 ani

10 ani imrepuna

De 10 ani am cladit o reputatie a calitatii serviciilor; demnitatea, devotamentul si promptitudinea cu care ne indeplinim sarcinile. Aceasta este o consecinta a atentiei pe care o acordam fiecarui detaliu din primul moment din care familia indurerata ne contacteaza.

Folosind apelul 0766.832.890  sau 0723.532.068, 24h/zi, 7 zile din 7, gasiti suportul necesar si consiliere competenta, astfel ca, impreuna sa gasim solutii eficiente conforme cu cele mai exigente cerinte.

Serviciile de cea mai inalta clasa ne recomanda ca fiind compania No. 1 in domeniul serviciilor funerare. Compania S.C. Casa Funerara Stoica S.R.L. intelege durerea dvs, de aceea aratam tuturor clientilor nostri respect; deviza noastra fiind: profesionalism, demnitate si promptitudine. Cand pierdem pe cineva drag, ramanem cu regretul ca nu i-am aratat intreaga dragoste.

Pentru ca intelegem asta, suntem alaturi de dvs ca ultimul omagiu si drumul spre eternitate sa fie unul decent, incununat cu toata recunostinta si respectul cuvenite. Conform doleantelor dvs ne putem ocupa pana la cel mai mic detaliu de intreg protocolul,intocmirea tuturor documentelor necesare, pregatirea decedatului si a sicriului, transportul mortuar cat si al intregului cortegiu funerar, respectarea traditiilor religioase, aranjamente floral..

In cazul decesului in afara tarii, suntem alaturi de dumneavoastra si ne angajam sa aducem persoana pierduta inapoi acasa in cele mai bune conditii si in cel mai scurt timp.

Intr-un moment atat de delicat, va promitem sa va fim alaturi, un sprijin de nadejde in clipe de grea incercare si durere! Cu respect echipa Casa Funerara Stoica S.R.L.

Posted on: februarie 25, 2018Stoica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *